Just got an account

Forum for PowerUsenet Discussion and Support.

Just got an account

Postby ItsMe » Fri Jun 30, 2006 1:10 am

so figured I would throw a little info as to what I am seeing on my end here....

1 connection - 2.3-2.8 Mbps
2 connection - 4-4.8 Mbps
3 connection - 4.6-5.2 Mbps
4 connection - 4.9-5.7 Mbps

ISP Shaw

account rated for DL speeds up to 7Mbps (very seldom see more than 6 Mbps though.)

so far seems alright to me.....
ItsMe
Occasional Contributor
Occasional Contributor
 
Posts: 41
Joined: Wed Jan 18, 2006 12:02 am

Registered Newsbin User since: 12/29/05

Postby Quade » Fri Jun 30, 2006 9:25 am

That sounds good. I only get 3 tops spread over 2 DSL connections.
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 42506
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97

Postby mcgee » Fri Jul 21, 2006 12:50 am

I just signed up as well. I had newshosting but would frequently come back and see 200kb/s downloads (typically I get 770)

I tried the giganews trial however customer support was terrible so I cancelled after 1 day. I can't stress enough how horrible giganews is...

I'm currently using powerusenet and the speed seems stable but never fully saturated (650kb/s to 700 kb/s) and I don't like the fact that I can't post to servers... that actually came in handy for me several times in the past. I'm not sure if I will keep them...
mcgee
Occasional Contributor
Occasional Contributor
 
Posts: 14
Joined: Wed May 24, 2006 9:41 pm

Postby ItsMe » Mon Aug 14, 2006 8:38 pm

shaw upgraded my line and currently am having no problems maintaining speeds of 8.5 to 9 Mbps.....
ItsMe
Occasional Contributor
Occasional Contributor
 
Posts: 41
Joined: Wed Jan 18, 2006 12:02 am

Registered Newsbin User since: 12/29/05

Postby ItsMe » Fri Aug 18, 2006 5:19 pm

update 2 connections to server at 1.2MBps.....(10Mbps)
Last edited by ItsMe on Fri Aug 18, 2006 7:42 pm, edited 1 time in total.
ItsMe
Occasional Contributor
Occasional Contributor
 
Posts: 41
Joined: Wed Jan 18, 2006 12:02 am

Registered Newsbin User since: 12/29/05

Postby macintod » Fri Aug 18, 2006 6:02 pm

Right now I'm pulling 5.33Mbps with 2 connections on a 6Mbps cable line. Usually it's around 3Mbps-4Mbps with 2 connections, for some reason it's faster today.
User avatar
macintod
Occasional Contributor
Occasional Contributor
 
Posts: 26
Joined: Fri Jul 04, 2003 2:30 am
Location: NorCal

Registered Newsbin User since: 04/27/04


Return to PowerUsenet

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest