Slow download speed?

Forum for PowerUsenet Discussion and Support.

Slow download speed?

Postby Angelus » Tue Jun 03, 2008 10:10 pm

Anyone else getting slow download Speed from PU my connection is usually around 7mb i'm getting around half that from PU using port 80?
User avatar
Seasoned User
Seasoned User
Posts: 202
Joined: Thu Jun 13, 2002 1:36 am

Registered Newsbin User since: 05/06/10

Postby jj666 » Wed Jun 04, 2008 3:55 am

pulling down at 12mb 24/7 here for the last few days...

Seasoned User
Seasoned User
Posts: 118
Joined: Fri Nov 16, 2007 6:54 am

Registered Newsbin User since: 11/03/07

Postby london79 » Sat Jul 11, 2009 3:10 pm

12mb you say?? Who's your ISP? I got ATT DSL 6mb. Need more speed.
Posts: 9
Joined: Sat Jul 11, 2009 2:49 pm

Registered Newsbin User since: 12/03/08

Postby sjestus » Wed Aug 05, 2009 11:16 pm

I usually get about 2MBps myself but tonight I have been experiencing about 300KBps and am now down to about 10-20KBps and dropping. Have tried restarting Newsbin, using a different port, turning SSL off/on and nothing's seemed to resolve the issue on my side. Must be something wrong with PU tonight. Seems to me that this happened about 2-3 weeks ago also.
Posts: 1
Joined: Wed Aug 05, 2009 11:12 pm

Registered Newsbin User since: 06/27/08

Postby Joneswilliamsc » Thu Jun 24, 2010 7:02 am

Yes, same as here. I also have a very slow speed. But as I think its temporary error with network. As I also can't work proper with it and getting really very slow again and again. But I am not able to solve that problem.
Posts: 4
Joined: Mon Jun 21, 2010 1:40 am

Return to PowerUsenet

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest