Files Not Saving...? 6.0b5

Technical support and discussion of Newsbin Version 6 series.

Files Not Saving...? 6.0b5

Postby chaznet » Mon Mar 14, 2011 2:20 am

I've been running into issues with mulitpart files not saving as they used to. For example, I just tried a 1.5gb file -- the progress bar showed the file at about 80%, but then stalled. I expanded the file to show all it's parts in the 'Download' tab, and many of them were complete, but weren't saved anywhere. I tried right-clicking and 'assembling incompletes', but I guess as they showed as completed, NewsBin ignored the request. I exited NewsBin, and after restarting the file showed about 10% complete and resumed downloading. Still waiting to see if it works this time...
chaznet
Seasoned User
Seasoned User
 
Posts: 110
Joined: Wed Mar 20, 2002 2:10 am

Registered Newsbin User since: 02/16/05

Re: Files Not Saving...? 6.0b5

Postby Quade » Mon Mar 14, 2011 2:26 am

User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43663
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97

Re: Files Not Saving...? 6.0b5

Postby chaznet » Mon Mar 14, 2011 2:50 am

Thanks -- I did search before posting, somehow missed that topic. I'm using GigaNews btw. From the other topic, sounds like it's a new issue without a solution yet.
chaznet
Seasoned User
Seasoned User
 
Posts: 110
Joined: Wed Mar 20, 2002 2:10 am

Registered Newsbin User since: 02/16/05

Re: Files Not Saving...? 6.0b5

Postby Quade » Mon Mar 14, 2011 2:56 am

Yeah, not sure why it works for me and the IRC guys but, not everyone.
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43663
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97


Return to V6 Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest