Going back to OLD GUI?

Technical support and discussion of Newsbin Version 6 series.

Going back to OLD GUI?

Postby jamesrwright » Sat Mar 26, 2011 11:41 am

I do not like the new GUI on Beta 6. How do I go back to the old one? I knew there was something about that when I first booted up, but then it disappeared.
jamesrwright
n00b
n00b
 
Posts: 1
Joined: Sat Mar 26, 2011 11:37 am

Registered Newsbin User since: 11/01/03

Re: Going back to OLD GUI?

Postby Quade » Sat Mar 26, 2011 11:41 am

Reinstall 5.59?
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43609
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97

Re: Going back to OLD GUI?

Postby DThor » Sat Mar 26, 2011 7:28 pm

Haha, that would be the ultimate way, yup. I'm thinking you're referring to the 'reset GUI'. All that does is zero out your custom layout, and you can safely just reinstall the latest 6 and do that.

But, yeah, if you mean you want the whole v5 GUI experience back, Quade is right. :)

DT
V6 Troubleshooting FAQ . V6 docs. Usenet info at Usenet Tools. Thanks!
User avatar
DThor
Elite NewsBin User
Elite NewsBin User
 
Posts: 5943
Joined: Mon Jul 01, 2002 9:50 am

Registered Newsbin User since: 04/01/03


Return to V6 Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests