Control-C Control-V for search stopped working in B10

Technical support and discussion of Newsbin Version 6 series.

Control-C Control-V for search stopped working in B10

Postby Biship » Fri Apr 22, 2011 1:26 pm

it used to work in earlier betas. Able to restore?
Thanks
Biship
Active Participant
Active Participant
 
Posts: 88
Joined: Sun Jul 27, 2003 10:14 am

Registered Newsbin User since: 04/01/03

Re: Control-C Control-V for search stopped working in B10

Postby Quade » Fri Apr 22, 2011 1:27 pm

Fixed in B11.
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43668
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97

Re: Control-C Control-V for search stopped working in B10

Postby Biship » Fri Apr 22, 2011 2:21 pm

it is too :)
Thanks!
Biship
Active Participant
Active Participant
 
Posts: 88
Joined: Sun Jul 27, 2003 10:14 am

Registered Newsbin User since: 04/01/03

Re: Control-C Control-V for search stopped working in B10

Postby Biship » Sun May 01, 2011 3:18 pm

Control-R for reading posts seems to have broken too. Running B12.
Biship
Active Participant
Active Participant
 
Posts: 88
Joined: Sun Jul 27, 2003 10:14 am

Registered Newsbin User since: 04/01/03

Re: Control-C Control-V for search stopped working in B10

Postby Quade » Sun May 01, 2011 6:12 pm

Working here. Did you delete "Workspace.xml"?
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43668
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97


Return to V6 Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests