Speed limit not working properly

Technical support and discussion of Newsbin Version 6 series.

Speed limit not working properly

Postby macrezz » Thu May 19, 2011 2:59 pm

Just a heads up.
I installed V6 beta for one main reason which is the limiter goes up to 95Mbps. I have upgraded my broadband to 100Mbps last friday.
It seams the limiter limits the speed to 15Mbps even though I have it set to 95Mbps in options.

P.S Is this where I should be posting things like this or is there a feedback system for beta tests?
macrezz
n00b
n00b
 
Posts: 4
Joined: Thu May 19, 2011 1:33 pm

Registered Newsbin User since: 10/29/07

Re: Speed limit not working properly

Postby Quade » Thu May 19, 2011 4:35 pm

What happens if you turn it off? What's the max speed you get without it?
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43671
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97

Re: Speed limit not working properly

Postby macrezz » Fri May 20, 2011 9:11 am

Full tilt 112Mbps 13.9MBps. As well speed limit turns off when I restart Newsbin. I think it stayed on with V5 though I could be wrong about that.
I want to just set it to 95Mbps and leave it on the whole time.
macrezz
n00b
n00b
 
Posts: 4
Joined: Thu May 19, 2011 1:33 pm

Registered Newsbin User since: 10/29/07

Re: Speed limit not working properly

Postby Quade » Fri May 20, 2011 9:47 am

The thing is, I can set it and get it to 80 Mbps or whatever so, I'm not sure what to say at this point. I'll add it to my todo list.
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43671
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97

Re: Speed limit not working properly

Postby macrezz » Fri May 20, 2011 11:05 am

i'll check it again just to be sure.
I'm using windows 7 64bit BTW.
macrezz
n00b
n00b
 
Posts: 4
Joined: Thu May 19, 2011 1:33 pm

Registered Newsbin User since: 10/29/07

Re: Speed limit not working properly

Postby Quade » Fri May 20, 2011 11:45 am

Yeah, me too.
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43671
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97


Return to V6 Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest