Using two servers

Technical support and discussion of Newsbin Version 6 series.

Using two servers

Postby sherbaal » Sun Jun 11, 2017 2:08 pm

For years I have been using Usenext for my usenet needs but now I'm looking around.

I have been trying Newsbin Pro with Giganews and it's pretty good. However, I have been getting a lot of errors when downloading older files, saying the file doesn't exist yet when I find the exact same file in Usenext, it downloads it.

I added the Usenext server into Newsbin and have that and Giganews active yet I can still find stuff in Usenext that I can't find in Newsbin using Giganews and Usenext together.

Am I not getting how this works or is something wrong?

Cheers.
sherbaal
Occasional Contributor
Occasional Contributor
 
Posts: 10
Joined: Sun Jun 11, 2017 1:52 pm

Re: Using two servers

Postby Quade » Sun Jun 11, 2017 11:51 pm

I added the Usenext server into Newsbin and have that and Giganews active yet I can still find stuff in Usenext that I can't find in Newsbin using Giganews and Usenext together.


How about PMing some examples here? Don't post them here.

Keep in mind that "430" errors are often for files that have been removed from the server on purpose by the server operators. Giganews is probably the most aggressive for removing content.
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 42213
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97


Return to V6 Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests