Using Sonarr / Lidarr for Automation.

Technical support and discussion of Newsbin Version 6 series.

Using Sonarr / Lidarr for Automation.

Postby JohnRM22 » Thu Mar 15, 2018 3:47 pm

Hello all,

I'm trying to use Sonarr and Lidarr with NewsBin. I was successfully able to get Sonarr connected without an issue. However, when trying to connect Lidarr I get Category does not exist when clicking test. Where in NewsBin can I add the catagory?

I'm using Newsbin Pro version 6.72.

Thanks
JohnRM22
n00b
n00b
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 15, 2018 9:22 am

Re: Using Sonarr / Lidarr for Automation.

Postby Quade » Thu Mar 15, 2018 5:44 pm

It's probably going to require code changes since I never tested against Lidarr.

Newsbin doesn't actually use the category's so it just reports something that makes Sonarr happy. I'll have to look into it.
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43092
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97

Re: Using Sonarr / Lidarr for Automation.

Postby JohnRM22 » Fri Mar 16, 2018 1:36 am

The category Lidarr uses is music. I’m wondering if Lidarr would have worked on it’s own if I didn’t have Sonarr connected first?

I appreciate any help you can offer. If you need further assistance from me, please let me know!
JohnRM22
n00b
n00b
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 15, 2018 9:22 am

Re: Using Sonarr / Lidarr for Automation.

Postby Absynthe » Sat Apr 14, 2018 2:03 pm

Please implement categories. Since all of the bots have to share the same category sometimes things that have the same name get Taken by the wrong bot.
Absynthe
n00b
n00b
 
Posts: 2
Joined: Sat Jun 07, 2008 3:38 pm

Registered Newsbin User since: 06/07/08


Return to V6 Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests