Newest posts not showing up on 6.82RC3

Technical support and discussion of Newsbin Version 6 series.

Newest posts not showing up on 6.82RC3

Postby arcadeguy » Thu Dec 26, 2019 2:07 pm

Hello,
I had this problem on ,y previous version so I upgraded to the Beta to see if would resolve its self but still no resolution. This has been discussed before with others and I followed the preferred methods but the problem sill exists.
NB Version 6.82RC3: 00 0D 66 22 10 36
OS: Win7 64 bit
Giganews and Spectrum Cable

I turned off all filters to start fresh
So i followed the purge to display age, delete stored posts, reboot and actually deleted all the folders as a last resort. Still nothing shows up. First it was abmovee and now its more individual groups... I have confirmed that there are posts from nzb websites...

Any other suggestions?
User avatar
arcadeguy
n00b
n00b
 
Posts: 4
Joined: Thu Mar 06, 2014 2:32 pm

Re: Newest posts not showing up on 6.82RC3

Postby Quade » Fri Dec 27, 2019 12:27 am

I have confirmed that there are posts from nzb websites...


Some groups are "NZB Only" or search these days. It's not that the headers aren't there, they are, but they've been purposely obscured by the people posting them. You might see posts with a string of numbers but the NZB will show you faked up but valid names instead.
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43871
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97


Return to V6 Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests

cron