6.71 B2 log issues:

This is the place to help test and discuss Version 6 Beta releases.

6.71 B2 log issues:

Postby saintsinner » Tue May 31, 2016 5:42 pm

I've verified that my "status tab logging" is set to "Normal" however my log file is filling up quickly with what is usually in the verbose log.

e.g: a few thousand lines of this:

[14:40:27] ALWAYS usenetbucket ARTICLE <X@news.astraweb.com> | 220 0 <X@news.astraweb.com>
[14:40:27] ALWAYS usenetbucket ARTICLE <X@news.astraweb.com> | 220 0 <X@news.astraweb.com>


Happily the per group searching error from B1 (right click on a group choose search) has been fixed, so that's nice :)
saintsinner
Active Participant
Active Participant
 
Posts: 60
Joined: Wed Jun 04, 2008 9:22 am
Location: High Desert Pacific North West

Registered Newsbin User since: 02/09/07

Re: 6.71 B2 log issues:

Postby Quade » Tue May 31, 2016 9:57 pm

Might want to make sure under Options/Network that "Show Server Commands" isn't checked. That's what controls these messages. It's possible it's broken but the log level doesn't impact it.
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43310
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97

Re: 6.71 B2 log issues:

Postby saintsinner » Tue May 31, 2016 10:55 pm

Quade wrote:Might want to make sure under Options/Network that "Show Server Commands" isn't checked. That's what controls these messages. It's possible it's broken but the log level doesn't impact it.


yup that was it! For some reason going from B1 to B2 changed that option. Thanks :)
saintsinner
Active Participant
Active Participant
 
Posts: 60
Joined: Wed Jun 04, 2008 9:22 am
Location: High Desert Pacific North West

Registered Newsbin User since: 02/09/07


Return to Newsbin Version 6 Beta Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron