Speed Limiter works like pause

This is the place to help test and discuss Version 6 Beta releases.

Speed Limiter works like pause

Postby Calahan » Wed Feb 21, 2018 12:58 pm

Hello,

I searched for my issue in the forum and found many posts, but no solution.
I think the Speed Limiter worked in the past.

I think I used 6.80b9 and realized, that everytime I turn the Speed Limiter on, the downloads stopped.
I could set it to any speed. I tried speeds under 20 Mbit/s and tried higher limits as 11 MB/s.
Everyime I turned on the Speed Limiter, the downloads stopped.

I now updated to 6.80 rc5, but no change.
Can you fix the Speed Limiter please?

All the best,
Calahan
Calahan
Active Participant
Active Participant
 
Posts: 92
Joined: Wed May 15, 2013 11:14 am

Registered Newsbin User since: 01/14/12

Re: Speed Limiter works like pause

Postby Quade » Wed Feb 21, 2018 2:18 pm

I use the speed limiter every day and don't have this issue.

How fast is your connection and how many connections are you using to the news server?
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43149
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97

Re: Speed Limiter works like pause

Postby Calahan » Wed Feb 21, 2018 5:55 pm

I have a 100 mbit/s connection and tried from 2 to 20 connections, made no difference.
But I thought, if it works for you, maybe it is only on my side.

Today I installed Open VPN to use VPN.
I tried to check what it does, if I connect or disconnect.
Sometimes the Speed Limiter works sometimes not, don't know why.
Sometimes Newsbin doesn't download anymore at all. (Doesn't connect.)
Then I had to restart Newsbin. I think OpenVPN could be the reason.

So at the moment forget my post :)
I will test the next days...

All the best,
Calahan
Calahan
Active Participant
Active Participant
 
Posts: 92
Joined: Wed May 15, 2013 11:14 am

Registered Newsbin User since: 01/14/12

Re: Speed Limiter works like pause

Postby Ocean » Tue Feb 27, 2018 11:31 pm

Quade wrote:I use the speed limiter every day and don't have this issue.

How fast is your connection and how many connections are you using to the news server?



Quade, I posted this same issue under another thread that never got replied to.

http://forums.newsbin.com/viewtopic.php?f=43&t=43347

So he's not the only one. But for me, it happened to 6.73 x64 - all of a sudden. As in, it worked just fine under that installation one day, but not the next (or any point after that). It's as if something changed on the usenet server side of things in a way that made NewsBin's approach unworkable.
Ocean
Active Participant
Active Participant
 
Posts: 90
Joined: Wed Apr 21, 2004 3:05 am

Registered Newsbin User since: 04/21/04


Return to Newsbin Version 6 Beta Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests