Do I need to put a newsgroup server for only usenet search ?

Technical support and discussion of Newsbin Version 6 series.

Do I need to put a newsgroup server for only usenet search ?

Postby max » Wed Sep 04, 2019 12:37 am

I only want to use the newsbin usenet search feature.

I will export my nzbs.
max
Seasoned User
Seasoned User
 
Posts: 144
Joined: Thu May 19, 2005 10:45 am

Re: Do I need to put a newsgroup server for only usenet sear

Postby Quade » Wed Sep 04, 2019 8:45 am

Pretty sure you can. You could always put in a dummy server I guess.
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43612
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97


Return to V6 Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron