Throttle higher than 200mb?

Make suggestions for new features.

Moderator: Quade

Throttle higher than 200mb?

Postby JeremyG » Wed Dec 02, 2020 3:39 pm

I have a Gigabit Internet connection.

I like to throttle newsbin so it doesnt affect other things...but the max value for the throttle is 200mb!?!

Seems like we should be able to set it something much higher. on my Gigabit I'd really like it to be like 600mb
JeremyG
Occasional Contributor
Occasional Contributor
 
Posts: 35
Joined: Thu Aug 29, 2002 2:45 pm

Re: Throttle higher than 200mb?

Postby JeremyG » Wed Dec 02, 2020 3:42 pm

I did just find i could edit it manually in the nbi file and it is honored. But seems like the UI should allow it too.
JeremyG
Occasional Contributor
Occasional Contributor
 
Posts: 35
Joined: Thu Aug 29, 2002 2:45 pm

Re: Throttle higher than 200mb?

Postby killaaaaah » Tue Jan 05, 2021 7:51 pm

came here to ask for this. i'm on 500m but dont need 300m for my home office stuff so would appreciate an updated setting here.
killaaaaah
n00b
n00b
 
Posts: 7
Joined: Fri Sep 30, 2011 8:07 am
Location: Germany

Re: Throttle higher than 200mb?

Postby sdabrams3 » Fri Jan 22, 2021 12:33 am

Administrators,

Also have a gigabit connection please allow this setting to reach 900 Mbps.

These speeds are becoming more common in the US with Comcast, Centrylink customers and others.

200 Mbps is really slow by today's standards.

Thank you
Scott A
sdabrams3
n00b
n00b
 
Posts: 6
Joined: Mon Jun 27, 2011 12:49 am


Return to Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests