A question about searching on a new installation....

There is no such thing as a stupid question here as long as it pertains to using NewsBin. Newbies feel free to get help getting started or asking questions that may be obvious. Regular users are asked to be gentle. :-)

Moderators: Quade, dexter

A question about searching on a new installation....

Postby Wombat101 » Fri Apr 05, 2024 8:28 pm

Hi!

Upgrading to a new PC, and I have installed the software and am downloading headers.

YAY!!!!

But--my search tab is showing "only" as the only response for "group". I know from the past that happens when your sub expires, but I checked on the old machine and it is still active, and I recall seeing it billed like 3 weeks ago.

On the setup in the new machine, how do I tell it my subscription info for searching?

Thanks!
Wombat101
Occasional Contributor
Occasional Contributor
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 05, 2017 11:22 am

Re: A question about searching on a new installation....

Postby Quade » Fri Apr 05, 2024 10:05 pm

You need to put your registration key in, register, then restart newsbin.
From the help menu.
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 44910
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97

Re: A question about searching on a new installation....

Postby Wombat101 » Sat Apr 06, 2024 1:28 am

The reboot did it!

As always Quade, TYVM for a decade of excellent service!
Wombat101
Occasional Contributor
Occasional Contributor
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 05, 2017 11:22 am


Return to Newbie Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests