line thru enable filters

Technical support and discussion of Newsbin Version 6 series.

line thru enable filters

Postby danrobin » Fri Feb 04, 2011 12:30 pm

This no biggie. I seen on the Enable Filters box that the check box and enable filters has a line thru it. But when I move my cursor to it the line disappears. This the box when you load a group. Nice look on v6 really like it.
Danrobin
danrobin
Seasoned User
Seasoned User
 
Posts: 112
Joined: Fri Oct 14, 2005 7:25 pm

Registered Newsbin User since: 01/09/06

Re: line thru enable filters

Postby Quade » Fri Feb 04, 2011 12:42 pm

Yeah. The line is a thorn in my side.

Thanks.
User avatar
Quade
Eternal n00b
Eternal n00b
 
Posts: 43663
Joined: Sat May 19, 2001 12:41 am
Location: Virginia, US

Registered Newsbin User since: 10/24/97

Re: line thru enable filters

Postby richy99 » Fri Feb 04, 2011 12:55 pm

yeah known issue that will be fixed
User avatar
richy99
Elite NewsBin User
Elite NewsBin User
 
Posts: 6353
Joined: Fri Nov 21, 2003 8:04 pm
Location: Wales

Registered Newsbin User since: 12/31/03


Return to V6 Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest